Operatietafel X-Line V-Top

0

1

2

3

De tafels uit de X-Line serie hebben allemaal 1 ding gemeen, de schaarconstructie van het frame maakt het mogelijk dat het werkblad laag bij de grond kan zakken waardoor een wat grotere hond zonder enig probleem zelf op tafel kan stappen wat tillen van het dier overbodig maakt. Het schaarframe is er in een wit gezandstraald en gepoedercoaten versie, maar is ook leverbaar in een volledig RVS variant waarbij zowel werkblad en frame geproduceerd zijn van volledig RVS. De X-Line is elektrisch, hydraulisch of elektrisch op accu in hoogte verstelbaar.
De X-Line is leverbaar in 4 versies, de basic met het vlakke behandel werkblad waarbij het werkblad eventueel voorzien kan worden van een ingebouwde patienten weegschaal, de comfort met het trendelburg kantelbare geprofileerde werkblad, de V-Top met het trendelburg kantelbare operatiewerkblad en de dental waarbij het werkblad voorzien is van 4 opstaande randen en een geïntegreerde dentale extensie. Het schaarframe is er in een wit gezandstraald en gepoedercoaten versie, maar is ook leverbaar in een volledig RVS variant waarbij zowel werkblad en frame geproduceerd zijn van volledig RVS. De X-Line V-Top is elektrisch of elektrisch op accu in hoogte verstelbaar.

X-Line V-Top
  • Afmetingen hoog-laag: 44-120cm, op wielen 47-123cm
  • Type werkblad: RVS V-Top 135x52cm, 2 delen welke afzonderlijk in V posititie gezet kunnen worden, trendelburg kantelbaar
  • Frame: X-Line wit gepoedercoat of X-Line volledig RVS
  • Hefsysteem: elektrische motor, elektrische motor op accu (LINAK)
  • Capaciteit: 100kg
  • Standaard: monorail, verstelbare voetjes

Optionele accessoires

0

1

2

3

4

5

6

7

0

1