Operatietafel X-Line schaartafel V-Top

0

1

2

3

Operatietafel X-Line schaartafel V-TOP is elektrisch of elektrisch op accu in werkhoogte verstelbaar. Het trendelburg kantelbare V-vormige RVS operatie werkblad is verdeeld in 3 delen waarvan 2 delen afzonderlijk in verschillende V-posities gezet kunnen worden, hiermee kunt u het formaat van het werkblad aapassen aan het formaat van uw patient waardoor ze stabiel liggen en gemakkelijk zijn te fixeren. Voor deze tafel zijn tal van optionele accessoires beschikbaar, denkt u hierbij aan een kunststof wielenset om de tafel gemakkelijk te kunnen verzetten,  of de handige fixatie clips, een operatiekussen of een narcoseslang houder. Een overzicht van alle beschikbare accessoires vind u onderaan deze pagina.

De operatietafel en behandeltafel X-Line schaartafel V-Top is er één uit de X-Line serie en hebben allemaal 1 ding gemeen, de schaarconstructie van het frame maakt het mogelijk dat het werkblad laag bij de grond kan zakken waardoor een wat grotere hond zonder enig probleem zelf op tafel kan stappen. Dit maakt tillen van het dier overbodig. Het schaarframe is er in een wit gezandstraald en gepoedercoaten versie maar is ook leverbaar in een volledig RVS variant waarbij zowel werkblad en frame geproduceerd zijn van volledig RVS.
De X-Line is leverbaar in 4 versies, de BASIC met het vlakke RVS behandel werkblad waarbij het werkblad eventueel voorzien kan worden van een ingebouwde patienten weegschaal, de COMFORT met het trendelburg kantelbare geprofileerde werkblad, de V-TOP met het trendelburg kantelbare V vormige operatiewerkblad en als laatste de DENTAL waarbij het werkblad voorzien is van 4 opstaande randen en een geïntegreerde dentale extensie.

Operatietafel X-Line schaartafel V-Top
  • Afmetingen hoog-laag: 44-120cm, op wielen 47-123cm
  • Type werkblad: RVS V-Top 135x52cm, 2 delen welke afzonderlijk in V posititie gezet kunnen worden, trendelburg kantelbaar
  • Frame: X-Line wit gepoedercoat of X-Line volledig RVS
  • Hefsysteem: elektrische motor, elektrische motor op accu (LINAK)
  • Capaciteit: 100kg
  • Standaard: monorail, verstelbare voetjes

Optionele accessoires

0

1

2

3

4

5

6

7

0

1