Operatietafel Standard-line V-Top

0

1

2

Operatietafel Standard-Line V-Top is elektrisch, hydraulisch of elektrisch op accu in hoogte verstelbaar. Het RVS V vormige operatie werkblad is trendelburg kantelbaar en kan in verschillende V posities gezet worden waardoor de patient stabiel ligt en gemakkelijk gefixeert kan worden. De tafel kan uitgebreid worden met tal van accessoires, denkt u hierbij aan een kunststof wielenset waarmee u de tafel gemakkelijk kunt verrijden, maar ook handige fixatieclips, operatiekussens of een slanghouder.  Een totaal overzicht van accessoires voor deze tafel vind u onder aan deze pagina.

De operatietafels en behandeltafels uit de Standard-Line serie zijn elektrisch, hydraulisch of elektrisch op accu in werkhoogte verstelbaar en breed inzetbaar voor verschillende doeleinden. De standard-line serie kan geleverd worden in 3 versies nl de BASIC met het vlakke RVS werkblad zeer geschikt als behandeltafel, de COMFORT met het trendelburg kantelbare geprofileerde werkblad met drain container zeer geschikt voor eerste lijns chirurgie maar ook prima dienst doet als behandeltafel, de V-Top met het trendelburg kantelbare RVS V operatie werkblad welke uitermate geschikt is als een operatietafel voor zowel eerste als tweedelijns chirurgie. Als laatste de V-Top PRO met het trendelburg en elektrisch laterale kantelbare RVS V operatiewerkblad, uitermate geschikt voor eerste, tweedelijns en laparoscopische chirurgie. De behandeltafels en operatietafels uit de  Standard-Line serie zijn opstap modellen binnen onze tafellijn en daardoor prijstechnisch aantrekkelijk.

Operatietafel Standard-Line V-Top
  • Afmetingen hoog-laag: 80-129cm, op wielen 81-130cm
  • Type werkblad: RVS V-Top 133x52cm, 2 delen welke afzonderlijk in V-positie gezet kunnen worden, trendelburg kantelbaar
  • Frame: Standard-Line wit gepoedercoat
  • Hefsysteem: elektrische motor of hydraulische voetpomp
  • Capaciteit: 100kg
  • Standaard: monorail, verstelbare voetjes
  • Ook verkrijgbaar als V-Top ERGO met het ergonomische gevormde werkblad

Werkbladen

0

1

2

standaard V-Top operatiewerkblad

V-Top Ergo operatiewerkblad

Ergo inzetstukken

Optionele accessoires

0

1

2

3

4

5

6

7

0

1

2

3