Operatietafel Column-line V-Top

0

1

2

Operatietafel Column-Line V-Top is elektrisch of elektrisch op accu in werkhoogte verstelbaar. Het trendelburg kantelbare RVS V-vormige operatie werkblad bestaat uit 3 delen waarvan er 2 afzonderlijk in verschillende V-posities gezet kunnen worden welke u kunt aanpassen aan het formaat van uw patient waardoor ze stabiel liggen en gemakkelijk zijn te fixeren. Voor deze tafel zijn verschillende tafelaccessoires te verkrijgen, denkt u hierbij aan een kunststof wielenset om te tafel gemakkelijk te kunnen verzetten of aan de handige fixatieclips, een operatiekussen of een slanghouder. Het totale overzicht aan beschikbare accessoires voor deze tafel vind u onder aan deze pagina.

De behandeltafels en operatietafels uit de Column-Line serie zijn elektrisch of elektrisch op accu in hoogte verstelbare tafel en breed inzetbaar voor verschillende doeleinden. De tafel kan geleverd worden in 3 versies nl de COMFORT met het trendelburg kantelbare geprofilleerde RVS werkblad welke zeer geschikt is als behandeltafel en operatietafel, de V-TOP met het trendelburg kantelbare V-vormige RVS operatiewerkblad welke zeer geschikt is voor eerste en eenvoudige tweedelijns chirurgie, of de V-TOP PRO met het trendelburg en laterale kantelbare V-vormige RVS werkblad welke uitermate geschikt is als een operatietafel voor zowel eerste als tweedelijns chirurgie en  laparoscopische ingrepen. De Column-Line is een tafel vervaardigd van hoogwaardige materialen, zowel het werkblad, de voet alswel de kolompoot zijn vervaardigd van RVS. De kolompoot is zeer stil en stabiel en gemakkelijk in onderhoud.

Operatietafel Column-Line V-Top
 • Afmetingen hoog-laag: 80-110cm, op wielen 90-120cm
 • Type werkblad: RVS V-Top operatiewerkblad 135x52cm, trendelburg kantelbaar
 • Frame: RVS voet en kolompoot
 • Hefsysteem: elektrische motor of elektrische motor op accu
 • Capaciteit: 100kg
 • Standaard: monorail, verstelbare voetjes
 • Ook verkrijgbaar met het ergonomisch gevormde V-Top ERGO werkblad

Operatietafel Column-line V-Top PRO met laterale kanteling

0

1

2

Operatietafel Column-Line V-Top PRO  is elektrisch of elektrisch op accu in werkhoogte verstelbaar. Het V-vormige operatie werkblad bestaat uit 3 delen waarvan er 2 afzonderlijk in verschillende V-posities gezet kunnen worden welke u kunt aanpassen aan het formaat van uw patient waardoor ze stabiel liggen en gemakkelijk zijn te fixeren. Buiten dat dit werkblad standaard trendelburg kantelbaar is is deze in de PRO versie ook elektrisch lateraal kantelbaar welke gewenst is voor o.a. tweedelijns chirurgie en laparoscopische ingrepen. Voor deze tafel zijn verschillende tafelaccessoires te verkrijgen, denkt u hierbij aan een kunststof wielenset om te tafel gemakkelijk te kunnen verzetten of aan de handige fixatieclips, een operatiekussen of een slanghouder. Het totale overzicht aan beschikbare accessoires voor deze tafel vind u onder aan deze pagina.

Operatietafel Column-Line V-Top PRO
 • Afmetingen hoog-laag: 80-110cm, op wielen 90-120cm
 • Type werkblad: RVS V-Top operatiewerkblad 135x52cm, elektrisch lateraal kantelbaar, mechanisch trendelburg kantelbaar
 • Frame: RVS voet en kolompoot
 • Hefsysteem: elektrische motor of elektrische motor op accu
 • Capaciteit: 100kg
 • Standaard: monorail, verstelbare voetjes
 • Ook verkrijgbaar met het ergonomisch gevormde V-Top ERGO werkblad

Werkbladen

0

1

2

standaard V-Top operatiewerkblad

V-Top Ergo operatiewerkblad

Ergo inzetstukken

Optionele accessoires

0

1

2

3

4

5

6

7

0

1

2

3