Click hier voor foto’s en volledige informatie over dit artikel

De dentale behandeltafel X-Line DENTAL met de in het tafelblad geintegreerde dentale extensie is elektrisch, hydraulisch of elektrisch op accu in hoogte verstelbaar. Het vocht wordt opgevangen in de RVS lade onder het dentale gedeelte. Er zijn voor deze tafel tafel van optionele accessoires beschikbaar, denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een kunststof wielenset waarmee u de tafel gemakkelijk kunt verrijden van de ene naar de andere ruimte, maar ook een rubbermat zodat het dier comfortabel op tafel staat en tevens daarbij het werkblad beschermt. Alle optionele accessoires vind u onderaan deze pagina.

Dentale behandeltafel X-Line schaartafel DENTAL is een tafel uit de X-Line serie welke allemaal 1 ding gemeen hebben, de schaarconstructie van het frame maakt het mogelijk dat het werkblad laag bij de grond kan zakken waardoor een wat grotere hond zonder enig probleem zelf op tafel kan stappen wat tillen van het dier overbodig maakt. Het schaarframe is er in een wit gezandstraald en gepoedercoaten versie, maar is ook leverbaar in een volledig RVS variant waarbij zowel werkblad en frame geproduceerd zijn van volledig RVS.
De X-Line schaartafels zijn leverbaar in 4 versies, de BASIC met het vlakke RVS behandel werkblad waarbij het werkblad eventueel voorzien kan worden van een ingebouwde patienten weegschaal; de COMFORT met het trendelburg kantelbare geprofileerde werkblad inclusief de RVS draincontainer;  de V-TOP met het trendelburg kantelbare V-Top operatiewerkblad en als laatste de X-Line DENTAL schaartafel behandeltafel en dentale tafel in één waarbij het werkblad voorzien is van 4 opstaande randen en een geïntegreerde dentale extensie.

  • Dentale behandeltafel X-Line DENTAL
  • Afmetingen hoog-laag: 36-100cm, op wielen 41-105cm
  • Type werkblad: RVS 130x60cm, 4 opstaande randen, geintegreerde dentale extensie met lade
  • Frame: Standard-Line wit gepoedercoat of volledig RVS
  • Hefsysteem: elektrische motor of hydraulische voetpomp
  • Capaciteit: 100kg
  • Standaard: monorail, verstelbare voetjes