Operatietafel en behandeltafel  X-Line Comfort

0

1

2

3

Behandeltafel en operatietafel X-Line COMFORT is elektrisch of elektrisch op accu in werkhoogte verstelbaar. Het trendelburg kantelbare geprofileerde RVS werkblad heeft aan 3 zijde een kleine opstaande rand en aan de zijde zonder opstaande rand hangt de standaard meegeleverde RVS drain container waardoor vrijkomend vocht kan weglopen naar deze opvangbak. Voor deze tafel zijn tal van optionele accessoires beschikbaar, denkt u hierbij aan een kunststof wielenset of aan de dentale extensie. Een overzicht van alle beschikbare accessoires vind u onderaan deze pagina.

De operatietafel en behandeltafel X-Line schaartafel COMFORT is er één uit de  X-Line serie en hebben allemaal 1 ding gemeen, de schaarconstructie van het frame maakt het mogelijk dat het werkblad laag bij de grond kan zakken waardoor een wat grotere hond zonder enig probleem zelf op tafel kan stappen wat tillen van het dier overbodig maakt. Het schaarframe is er in een wit gezandstraald en gepoedercoaten versie maar is ook leverbaar in een volledig RVS variant waarbij zowel werkblad en frame geproduceerd zijn van volledig RVS.
De X-Line is leverbaar in 4 versies, de BASIC met het vlakke RVS behandel werkblad waarbij het werkblad eventueel voorzien kan worden van een ingebouwde patienten weegschaal, de COMFORT met het trendelburg kantelbare geprofileerde werkblad, de V-TOP met het trendelburg kantelbare V vormige operatiewerkblad en als laatste de DENTAL waarbij het werkblad voorzien is van 4 opstaande randen en een geïntegreerde dentale extensie.

Operatietafel en behandeltafel X-Line COMFORT
  • Afmetingen hoog-laag: 36-112cm, op wielen 40-116cm
  • Type werkblad: RVS geprofileerd operatiewerkblad 135x52cm, trendelburg kantelbaar
  • Frame: X-Line wit gepoedercoat of X-Line volledig RVS
  • Hefsysteem: elektrische motor, elektrische motor op accu (LINAK)
  • Capaciteit: 100kg
  • Standaard: monorail, verstelbare voetjes
  • wordt standaard geleverd met de RVS drain container

Optionele accessoires

0

1

2

3

4

5

6

7

0

1