Echografie opzettafel

0

1

Echografie opzettafel een lichtgewicht tafel welke past op elke behandeltafel en daarna gemakkelijk is weg te zetten. Het standaard model “deluxe” heeft een kunststof werkblad met 1 grote echo opening, het onderstel is gemaakt van aluminium en heeft inklapbare pootjes zodat u de tafel gemakkelijk kunt wegzetten of meenemen. Deze tafel is leverbaar met een speciaal op maat gemaakt kussen van 4cm dik. Kan ook geleverd worden met kunststof blad met 2 kleinere uitneembare openingen en ook deze met evt op maat gemaakt kussen.

De echografie tafel is er ook als in hoogte verstelbare tafel, de Standard-Line echotafel. Deze is elektrisch, hydraulisch of elektrisch op accu in hoogte verstelbaar. Deze tafel kan geleverd  worden met het kunststof blad met 1 grote echo opening of met de 2 kleinere uitneembare echo openingen, en vanzelfsprekend met de op maat gemaakte echokussens 4 cm dik. De tafel kan voorzien worden van een kunststof wielenset.

Echo opzettafel
  • Type werkblad: Kunststof POM 130x55cm en 20mm dik met 1 grote echo opening of  kunststof PVC 130x60cm, 15mm ik met 2 uitneembare echo openingen
  • Afmetingen poten: 30cm hoog
  • Frame: aluminium
  • Capaciteit: 80kg
  • Leverbaar met bijpassend kussens

Optionele accessoires

0